In de winter krijgen ze kuilgras met hooi. Dit wordt van ons eigen land gewonnen. Hierdoor kunnen wij zorgen dat dit van een uitstekende kwaliteit is. Het wordt opgeslagen in grote ronde balen met daaromheen plastic.
Hierdoor hebben zij elke dag vers voer. In de winter worden ze twee keer per dag gevoerd. De oudste paarden en pony's die het nodig hebben, krijgen dan ook nog krachtvoer of diegene met een slecht gebit seniorenslobber. (pensionprijs is exclusief krachtvoer/slobber). Dit wordt per paard en pony bekeken. Het stro halen wij rechtstreeks van een loonwerker in de buurt. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het van eerste kwaliteit is.
Alles wordt zes keer per jaar ontwormd en een keer per jaar geënt. Ook de verzorging van de hoeven wordt gedaan. Zodra het nodig is dat uw paard of pony naar de hoefsmid moet, wordt deze gebeld en komt hij langs. Is uw paard of pony niet lekker of ziek, dan wordt de veearts gebeld en komt hij langs. Hierbij wordt zo nodig overleg gepleegd met de eigenaar.